Kläder för den sanna äventyraren

EventyrsportÄr man friluftsmänniska som älskar att ständigt ge sig ut på nya äventyr för att utmana både kropp och själ och uppleva undersköna och kanske hisnande miljöer är det viktigt att vara väl utrustad. Hos Eventyrsport kan man hitta precis allt för alla aktiviteter och väderlekar: skor, jackor, ryggsäckar och tält liksom artiklar om hur man bäst förbereder sig för optimala upplevelser.

Kängor

Bland det absolut viktigaste när det kommer till Eventyrsport.se är kängor. De bör vara fotriktiga, bekväma och robusta med bra grepp om hälen, stabilt ankelstöd och bra, utbytbar innersula. En sko skall inte bara vara skön att ha på sig utan skall också ge bra grepp och ventilation. Det finns många olika modeller för både herrar och damer som är anpassade för diverse aktiviteter. Man kanske endast vill ha en bra sko att gå ut med hunden med eller så planerar man en lång bergsvandring. Det finns till och med modeller där man tänkt på smarta detaljer som att ha en gummisula som inte färgar av sig om man har ett ljusare golv i hemmet.

Vandringsstavar

När man väl har skaffat sig en vandringsstav är det väldigt svårt att vara utan. Detta är en enormt hjälpsam attiralj som gör vandringen till en ännu mer värdefull upplevelse. En vandringsstav ger framförallt stabilitet och balans till vandraren, men fungerar även som vapen och som undersökningssticka; är det en gren eller en orm som ligger där framme på stigen? Går man på vanliga promenader fungerar stavarna bra för motion då de framtvingar armrörelser man annars kanske inte skulle göra. Man kan välja på extremt lätta eller lite tyngre stavar, liksom modeller som är utfällbara och stötdämpande.

Jackor

Under kalla och blåsiga dagar är det jackan som avgör om ens upplevelse kommer att bli oförglömlig på ett bra eller dåligt sätt. Det gäller att ha en jacka som både värmer och fungerar som vindskydd och på Eventyrsport.se finns det ett flertal modeller för alla åldrar: sköna parkas att gå eller cykla i, skidjackor för vintersemestern och regnställ för blöta dagar.

Väskor

Man vill ju också ha med sig en hel del under sina äventyr och här gäller det att hitta den perfekta väskan. En ryggsäck lämpar sig när man vill ha med sig en hel del då belastningen sprids jämt över rygg och skuldror medan en midjeväska är bra om man bara vill ha några mindre och kanske värdefulla saker med sig. Det finns också barnbärstolar med bra fickor för utrustning på Eventyrsport.se.

Tillbehör

Det finns naturligtvis mycket annat man kan behöva ta med sig som tält, ficklampor och sovsäckar på Eventyrsport.se. Kanske man behöver bra knivar till jakten, utrustning för skidsemestern eller köksutrustning för campingresan? Allt kan hittas här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *